Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yıldırım ve İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayın pazar günü yapılacak ve İsmail Küçükkaya sunacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı televizyon programı için, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ortak açıklama yaptı. Açıklamaya göre ortak yayın, 16 Haziran Pazar günü 21.00’de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak. Yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya üstlenecek.

23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık seçimi için gündemde tartışılan ve iki adayın katılacağı televizyon programıyla ilgili olarak, Ünal ve Altay İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. İki parti arasında varılan mutabakata göre, İsmail Küçükkaya’nın yöneteceği yayında iki adaya da eşit sayıda süre verilerek, eşit sayıda soru sorulacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.