Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş Ankara’nın paydaşlarıyla buluştu: “Denetime açık bir yönetim olacağız”

Ankara’da ortak akılla yönetim hedefine yönelik bir toplantı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi’nin “Ankara’yı Sen Planla” sloganıyla duyurduğu toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarından, meslek odalarından, derneklerden ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı.

Bir sonraki aşama şehrin 2024 yılına kadarki stratejik planını hazırlamaya yönelik çalıştaylar yapılması. Önümüzdeki iki gün yapılacak çalıştaylarda şehrin ulaşımı, güvenliği, doğası gibi toplumsal konular masaya yatırılacak. Vatandaşlar bu alanlardaki önerilerini Twitter üzerinden #AnkarayıSenPlanla etiketiyle sunabilecek.

Planda kritik tarih ise 30 Eylül. Bu tarihe kadar stratejik planın hazırlanıp belediye meclisine sunulması ve meclis onayından sonra cumhurbaşkanlığına gönderilmesi hedefleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.