Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mesut Özil’e Londra’da bıçaklı saldırı

Arsenal forması giyen Mesut Özil, takım arkadaşı Sead Kolasinac ile Londra’nın kuzeyindeki Golders Green bölgesinde bulunduğu sırada motosikletli kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Yayımlanan 8 saniyelik görüntüde araçtan çıkartılmak istenen Özil’in yardımına Kolasinac yetişiyor ve eli bıçaklı saldırganları savuşturuyor.

Sonrasında araca binen Özil, hareket etmeye çalışsa da aracı yol ortasında bırakıp yakındaki Türk restoranına girip yardım istiyor. Restoran çalışanlarının dışarı çıkmasının ardından yüzleri görülmeyen kasklı saldırganların olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Daily Mail’in haberine göre görgü tanığı Azuka Alintah, “Özil, dehşete düşmüş görünüyordu. Can havliyle kaçıyor gibiydi” dedi.

Mesut Özil’in yardım istemek için restorana girdiği sırada motosikletli kişiler tarafından kovalandığını söyleyen Alintah “Kasklarını çıkartmamışlardı, siyah giymişlerdi. Bu sıcak havaya rağmen uzun kollu giymişlerdi” diye konuştu.

Soygun amaçlı yapıldığı tahmin edilen saldırı sonrası olay yerine polis çağrıldı. İfadeleri alınan iki yıldız futbolcunun da sağlık durumları iyi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.