Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İETT, İstanbul’da 24 saat hizmet verecek yeni hatların listesini açıkladı: “Yeni araçlarla birlikte sefer takviyesi yapılacak”

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), gece seferlerine ilişkin olarak resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. İETT, konuya ilişkin paylaşımıyla İstanbul’da 24 saat hizmet verecek olan 29 yeni hattın listesini yayımladı. Bu hatlarla pek çok semtten özellikle havalimanlarına ulaşım 24 saat devam edecek.

Yapılan diğer bir açıklamada da “Hatlarımızın sefer saatleri, yolcu sirkülasyonu, personel ve araç sayısı baz alınarak planlanmıştır. Filomuza katılacak yeni araçlar ile birlikte ihtiyaç duyulan hatlara sefer takviyesi yapılacaktır” denildi.

İstanbul’da gece hatları 2006 yılından itibaren 24 saat hizmet vermeye başlamıştı. Yıllar içerisindeyse gece seferleri azalarak sürmüş, ardından da gece 00.00-01.00 saatlerinden sonra İstanbul’da toplu taşımlarla ulaşım metrobüs dışında tamamen bitmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.