Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri: “AKP kendinden olmayanı ezip geçme düşüncesinde”

Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri, Van, Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyum atanmsına karşı bir basın açıklaması yaptı. Mülkiyeliler Birliği’nde yapılan açıklamada, HDP ve CHP Ankara İl Örgütü, Türkiye İşçi Partisi, KESK Ankara Şubeler Platformu, Ankara Tabip Odası ve TMMOB İl Koordinasyonu‘nun da aralarında olduğu yirmiden fazla parti, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşunun imzası yer aldı.

Açıklamayı HDP Ankara İl Eşbaşkanı Hüseyin Gevher okudu. Metinde, AKP’nin kendisiyle aynı görüşe sahip olmayanları ezip geçme düşüncesinde olduğu ifade edildi.

23 Haziran seçim sonuçlarına da vurgu yapılan açıklamada, kayyumlar geri çekilene kadar mücadelenin devam edeceği belirtildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.