Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Yüksel Taşkın ile söyleşi: “Yeni partilerle muhalefetin yüzde 60’lara ulaşma ihtimali Türkiye’ye yeni bir anayasa şansı sağlayabilir”

Edgar Şar, siyasetbilimci ve CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Yüksel Taşkın ile Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun kurması beklenen yeni partiler üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Yeni partilerin AKP’den neyi nasıl farklı yapacaklarını kapsamlı bir demokratikleşme perspektifiyle ortaya koymalarını gerektiğini söyleyen Taşkın, bu partilerin kurulması ve merkez sağın genişlemesiyle Türkiye’de yeni bir anayasa yapımı için bir fırsat yakalanabileceğinin altını çizdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.