Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “Erdoğan’a kötü haberler, Erdoğan’dan kötü haberler”

Gazeteci Murat Yetkin kişisel internet sitesinde kaleme aldığı yazıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem iç hem de dış politika alanlarında önemli zorluklar yaşadığını belirtti. Yetkin, bu zorlukların İdlib, Suriye, Rusya ve ABD ile kurulan ilişkiler, giderek olumsuzlaşan ekonomik koşullar olduğunu söylüyor.

“İdlib’in bazı mahallelerinde Cuma namazı sonrası ‘Allahuekber’ nidalarıyla Erdoğan posterinin yakıldığını gösteren videoların Arap sosyal medya hesaplarından Türk sosyal medya hesaplarına akması ise ne AA, ne diğer Türk haber ajanslarında yer aldı. İddialara göre, yıllardır Türkiye tarafından beslenen ‘muhalif güçlerden’ bazıları Erdoğan’ın Putin’le dondurma yerken şakalaşmalarını ‘satışa geldikleri’ şeklinde algılamışlardı. AK Parti yönetimi, bir zamanlar dillerinden düşürmedikleri ‘Arap Sokağının’ dünyanın en değişken, en güvenilmez mecralarından birisi olduğunu zor yoldan öğreniyor ama bedelini hepimiz ödeyebiliriz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.