Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Marmara Uluslararası Kent Forumu #MARUF19’u 5 binden fazla kişi izledi: “Foruma gösterilen bu ilgi, kent sorunlarına çözüm üretmek isteyen güçlü iradenin göstergesi”

Marmara Belediyeler Birliği‘nin düzenlediği ve Medyascope’un medya sponsoru olduğu Marmara Uluslararası Kent Forumu (MARUF19) üç günlük yoğun programın ardından sona erdi. Forum boyunca 250 yerli ve yabancı katılımcı ile 200 belediye başkanının katılımıyla 50 oturum gerçekleştirildi, forumu 5 binden fazla kişi izledi. Oturumlarda kentsel altyapı, kamusal mekan, deprem ve doğal afetler, iklim değişikliği, çevre kirliliği ve göç temaları gibi kentleri ve kent sakinlerini yakından ilgilendiren konular derinlemesine tartışıldı. Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Tahir Büyükakın, MARUF19 Proje Koordinatörü Ezgi Küçük ve MARUF19 Medya ve İletişim Koordinatörü Hatice Çetinlerden‘e foruma dair izlenimlerini sorduk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.