Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suriye operasyonu – Bir asker hayatını kaybetti, üç asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’nın devam eden Suriye harekatında bir askerin yaşamını yitirdiğini, üçünün de yaralandığını açıkladı.

Hayatını kaybeden Astsubay Çavuş Ahmet Topçu’nun cenazesi Mardin’de düzenlenecek törenin ardından Ankara’ya getirilecek. Topçu’nun evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi evin önüne taziye çadırları kurdu.

Açıklamada, “Barış Pınarı Harekat Bölgesinde 10 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.