Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fransa Spor Bakanı “asker selamı” nedeniyle A Milli Takımı UEFA’ya şikayet etti ve ceza istedi

EURO 2020 elemelerinde grubunda lider olan ve 14 Ekim akşamı Paris’te Fransa’yla 1-1 berabere kalarak şampiyonaya katılmak için büyük avantaj elde eden A Milli Takım futbolcularının son iki maçta atılan gollerin ardından verdiği asker selamı tartışılmaya devam ediyor.

Dün akşam Paris’teki Parc des Princes’de oynanan ve 1-1 berabere biten maçta A Milli Takım’ın Kaan Ayhan’ın golünün ardından verdiği asker selamına en sert tepki Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu’dan geldi. Bakan, asker selamının spor ruhuna aykırı olduğunu savundu. Tweet’inde UEFA’yı etiketleyerek A Milli Takım oyuncuları için ceza talebinde bulundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.