Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazete Duvar İngilizce yayına başladı – Cansu Çamlıbel: “Türkiye’de olan biteni, dünyaya, doğru, tarafsız ve özgün bir şekilde ileteceğiz”

Gazete Duvar, Duvar English adıyla İngilizce yayına başladı.

Gazeteci Cansu Çamlıbel yönetimindeki Duvar English‘in yazar kadrosunda Kemal Can, Ece Temelkuran, Aydın Selcen, Ezgi Başaran, İrfan Aktan, Önder Algedik, Uğur Gürses, Mühdan Sağlam, Mehveş Evin, Fehim Taştekin, Ali Tufan Koç, Ceren Ergenç ve Bahadır Özgür gibi isimler yer alıyor.

Duvar English’i ve yayın politikasını, Cansu Çamlıbel ile konuştuk. Türkiye’de olan bitenleri, dünyaya, doğru, tarafsız ve özgün bir şekilde iletmeyi amaçladıklarını söyleyen Çamlıbel, editoryal çizgilerinin Gazete Duvar ile benzer olacağını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.