Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

IŞİD’e yönelik operasyonlar devam ediyor: Beş ilde yedi kişi gözaltına alındı

Osmaniye, İstanbul, Gaziantep, Kilis ve Bursa’da IŞİD’e yönelik yeni operasyonlar yapıldı. İçişleri Bakanlığı, baskınlarda yedi kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 02.11.2019 tarihinde Osmaniye merkezli İstanbul, Gaziantep, Kilis ve Bursa olmak üzere beş ilde eşzamanlı operasyon icra edilmiştir” denildi.

Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) haberinde, gözaltına alınanlardan birinin örgüte eleman yetiştirdiği iddia edildi. Habere göre, bu kişi örgütün bazı kamplarından da sorumlu. İddiaya göre diğer iki şüpheli de örgütün lojistik sorumlusu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.