Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (58): Premier League’in zirve maçı Liverpool – Manchester City nasıl geçti?

Mert Aydın ve Alp Ulagay dünya sporunu Lonra’dan takip ediyor. Bu haftanın konuları Liverpool-City maçı, Premier League‘de 12. hafta maçları ve ATP Finals’dı.

  • 1. Bölüm (00:00-22.38): Premier League’in zirve maçı Liverpool – Manchester City nasıl geçti? Liverpool mu taktik üstünlük kurdu yoksa City psikolojik olarak verilmeyen penaltının etkisinde mi kaldı? Liverpool’un beklerinin katkısı, forvet üçlüsünün fedakâr oyunu, City’de eksiklerin etkisi, Klopp’un Pep üzerindeki etkisi. Şampiyonluk yarışında bundan sonra neler olur?
  • 2. Bölüm (22:55-42.10): Premier League’de takımlarını yukarı çeken üç İngiliz antrenör; Leicester City’nin makine gibi işleyen düzeni, Ndidi, Vardy ve beklerin katkısı; Frank Lampard’ın altı maçtır kazanan Chelsea’si; ligin dibindeki üçlünün akıbeti.
  • 3. Bölüm (42.17-50.40): Londra’daki ATP Finals’da üç büyükler bir arada; Djokovic formda, Federer ve Nadal sıkıntıda; Zverev ikinci kez şampiyonluk peşinde, Yunanlı gazeteciler Çiçipas’ın peşinde.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.