Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Son zamanların en beğenilen yerli yapımı ödüllü “Küçük Şeyler” bugün vizyona giriyor

İlk uzun metrajı Babamın Kanatları (2016) ile adından bolca söz ettiren Kıvanç Sezer’in ikinci filmi Küçük Şeyler (2019) bugün itibarıyla vizyona giriyor.

Başrollerini Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın paylaştığı film, kentli orta sınıf bir çiftin ışığı sönen ilişkisini anlatıyor. Filmin yapımcıları arasında Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı’nın yanı sıra, Sarmaşık (2015) ve Kelebekler (2018) filmleriyle tanıdığımız Tolga Karaçelik de var.

Prömiyerini 56. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde yapan film, 26. Adana Altın Koza Film Festivali, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 9.Malatya Uluslararası Film Festivali’nden üçer ödülle döndü.   

Küçük Şeyler‘deki rolüyle birden fazla kez “en iyi erkek oyuncu” ödülü alan Alican Yücesoy ile filmin hikayesini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.