Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (60): Altın Top’ta jüriden Messi’ye kıyak, Van Dijk’ın hakkı yendi mi?

60. bölümün konu başlıkları: Premier League’de teknik direktör kıyımı, Arsenal’in yapısal sorunları, Euro 2020 grup kuraları ve Altın Top ödülleri.

1. Bölüm: (1:05-26:04): Premier League’de 10 günde üç teknik direktör işinden oldu. Tottenham’dan sonra Arsenal da Emery’yi gönderdi. En az iki antrenörün koltuğu tehlikede. Bu kıyımın sebepleri, başta Arsenal olmak üzere yapısal sorunlar. Wenger ve Ferguson sonrası dönemin kulüplerde yol açtığı boşluk.

2. Bölüm: (26:21-54:19): Zirve mücadelesine asılan Leicester talibi hayli artan menajeri Rodgers’ı ve Çağlar Söyüncü’ye niye bırakmamalı? Liverpool’da zorlu aralık fikstürü öncesi başveren küçük sorunlar. City’den beklenmedik puan kaybı.

3.. Bölüm: (54:36-79:02): Euro 2020’de grup kuralarından sonra favoriler. İngiltere bu kez büyük turnuva kazanabilir mi? Altın Top’ta jüriden Messi’ye kıyak. Van Dijk’ın hakkı yendi mi? En iyi kadın oyuncu ödülü ve Megan Rapinoe.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.