Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

IŞİD’e yönelik operasyonlar ülke çapında sürüyor: 12 ilde 169 kişi gözaltına alındı

Ankara, İzmir, İstanbul, Batman, Kayseri, Adana, Bursa, Hatay, Gaziantep, Samsun, Bingöl ve Mardin’de düzenlenen IŞİD’e yönelik operasyonlarda 169 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlükleri, IŞİD ve yurtdışındaki çatışma bölgeleri ile irtibatı tespit edilen 50 yabancı uyruklu zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Bu kişiler sabah saatlerinde gözaltına alındı.

İstanbul merkezli operasyonlarda Bağcılar, Başakşehir, Fatih, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Tuzla’da 31 adreste dördü yabancı uyruklu 24 kişi gözaltına alındı.

Batman’da 22 adrese baskın yapıldı, aralarında IŞİD’ın il sorumlusu olduğu iddia edilen bir kişinin de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri’de yabancı uyruklu dokuz, Bursa’da 13’ü Suriyeli 16, Samsun, Hatay, Gaziantep ve Bingöl’de de 53 kişi IŞİD üyesi oldukları şüphesiyle gözaltına alındı.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.