Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Filenin Sultanları” tarihinde ikinci kez olimpiyatlara katılmaya hak kazandı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri final mücadelesinde Almanya’yı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Avrupa ikinciliğinin ardından, Hollanda’da düzenlenen elemelerde de tarihi bir başarıya imza atan Filenin Sultanları, tarihinde ikinci kez olimpiyat oyunlarına katılma hakkını elde etti.

Omnisport Salonu’nda yapılan karşılaşmada Hande Baladın 18, Eda Erdem Dündar 14 ve Zehra Güneş 11 sayılık performanslarıyla galibiyetin öne çıkan isimleri oldu.

Filenin Sultanları’nın Tokyo’da düzenlenecek olimpiyatlardaki rakipleri ise ev sahibi Japonya, Güney Kore, Sırbistan, Kenya ve Arjantin.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.