Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

KADEM’den 28 Şubat sergisi: “Böyle Daha Güzelsin”

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından Topkapı Sarayı Darphane-i Amire binasında düzenlenen 28 Şubat temalı “Böyle Daha Güzelsin” sergisinde 16 sanatçının işi yer alıyor.

Sergideki işler, 28 Şubat döneminde kadınların yaşadığı zorluklara odaklanıyor.

Sergide Bünyamin Atan “Kara Kutu”, Melek Zeynep Bulut “Rene Pavillion/Scar”, Hilal Büşra Cebeci “Dreamcatcher is Feeling Blue” ve “Gel Bi de Burdan Bak”, Elif Eda “Aramızdaki Şey”, Aslıhan Ergün ve Fatih Ergün “Kapı Duvar” ve “Görünmezlik Kutusu”, Mehtap Özer Isovic “Marilyn”, Büşra Kayıkçı “Madde 42”, Muzaffer Malkoç “Paralel Eylemler” ve “Dar Açı”, Çağla Kaplan ve Nur Özdamar “Gölge Oyunu”, Merve Güçlü ve Afra Bedriye Öztürk “Dress Code” ve “Diploma”, Güzin Furat Tever “Ölü Piksel”, Esra Özyaşar Tosun “Cerrahi Tezyin”, Sümeyye Öztürk Ulu ise “İpek/Böceği ile Yusufçuk” adlı işleriyle yer alıyor.

Eserler video art, tezhip, heykel, üç boyutlu portre, minimalist beste, dekolaj, duvar üzerine karışık teknik ve ahşap metal karışık tekniklerden oluşuyor.

“Böyle Daha Güzelsin” sergisi, Topkapı Sarayı Darphane-i Amire’de 28 Mart 2020 tarihine dek ziyaretçilerini bekliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.