Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Kayalar yazdı: Korona günlerinde sağlı sollu tokalaşma rehberi

Gazeteci Ali Kayalar, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, koronavirüs salgınının tüm dünyanın gündemini oluşturduğu, dünya çapında panik yarattığı ve insanların el sıkışmaktan dahi imtina ettiği günlerde “Tokalaşma rehberi”ni kaleme aldı.

“Suriye’de neler olup bittiğini merak eden herkesin dikkatle izlediği Moskova zirvesinde küçük tokalaşma kazaları yaşandı ki normaldir; mevzu hassas, mevzu derin. Yine de dünyaya kök söktüren koronavirüs günlerinde 2500 yıllık geleneği göz ardı edip el sıkışmaya alternatif selamlaşmalar bulunabilir miydi? Yaratıcılığı Amerikalılara yaptırmak şart mıdır?” diyerek söze başlayan Ali Kayalar‘ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.