Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (74): Dünya sporuna koronavirüs etkisi – İtalya’da spora bir aylık ara, Şampiyonlar Ligi’nde seyircisiz haftalar

DÜNYA SPORUNA KORONAVİRÜS ETKİSİ / İtalya’da spora bir aylık ara. / Şampiyonlar Ligi’nde seyircisiz haftalar/ Spora mali darbe – basketbol ve voleybol takımlarının bütçeleri sarsılacak / İngiltere sporu ve Premier League direniyor / MAX VON SYDOW’a veda. 39 yıl sonra Zafere Kaçış filmi.

PREMIER LEAGUE & FA CUP: Liverpool’da mini kriz atlatıldı. Şampiyonluk için gün sayılıyor ama ŞL’nde durum kritik / Manchester’da gülen taraf United. Takım toparladı ama United Solskjaer’le devam etmeli mi? / Chelsea’nin sıçrayışı. 18’lik Gilmour’un katkısı. İngilizler gençleri oynatıyor Türkiye Ligi’nde bu güven niye yok?/ Aston Villa yolcu mu? / Tottenham’ın formsuzluğu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.