Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: “Türkiye’de 12’si yeni olmak üzere toplam 18 vaka var”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Türkiye’deki koronavirüs teşhisi konulmuş vaka sayısının 18’e yükseldiğini duyurdu:

Bakan Koca, bir önceki tweet’inde; “Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir” demiş, ancak toplam sayının kaç olduğunu belirtmemişti. Bakan daha sonra attığı tweet’le kesin rakamı 18 olarak duyurdu.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da İnglizce olarak attığı tweet’le, Türkiye’de koronavirüs teşhisi konulan vaka sayısının 18 olduğunu doğruladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.