Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş’ta insan yoğunluğu azalıyor: Geçimlerini sağlamak için sokakta çalışması gerekenler ise #koronavirüs’e karşı yeterince korunamıyor

Haber: Fatima Çelik & Fırat Fıstık

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs vakaları katlanarak artıyor. Uzmanlar ve kamu otoriteleri, virüsün yayılmasını yavaşlatmak adına insanları sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyor. Bu uyarılarla birlikte İstanbul’un en işlek semtlerinden biri olan Beşiktaş’ta insan yoğunluğu azalmış durumda. Ancak geçimlerini sağlamak için sokakta çalışması gerekenler, koronavirüs salgınına karşı yeterince korunamıyor. Eczanelerde özellikle maske, dezenfektan ve kolonya gibi malzemeler tükenme noktasında. Koronavirüsün ciddiyetine inanmayanlar ise her yerde olduğu gibi Beşiktaş’ta da var.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.