Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mağazalardan #koronavirüs salgını tedbiri: “Geçici bir süre kapalıyız”

Türkiye’de koronavirüs salgınının gün geçtikçe daha hızlı yayılmasıyla birlikte her alanda birçok tedbir alınmaya başlandı. Kamu otoritelerinin bar, kafe gibi insanların yoğun olarak bir araya geldiği mekanların kapalı kalacağını duyurmasının ardından giyim perakendecileri de harekete geçti. Geçici olarak kapalı kalacağını duyuran mağazalar arasında Boyner, Mavi, Mudo, Sarar ve Decathlon gibi ünlü mağazalar da var. Bu markaların satışları internet üzerinden devam ederken, yayımladıkları kapanma ilanlarında “çalışan haklarının” da korunacağı söyleniyor.

https://twitter.com/ModaVakkodur/status/1240377752538304512?s=20

Geçici bir süre için kapalı kalacaklarını duyuran diğer mağazalar ise şöyle:

Beymen, Network, Karaca, Greyder, Yargıcı, Marks  Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, B&G, Faik Sönmez, Efor, Roman, Twigy, Machka, Avya, Altınyıldız, Lufian.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.