Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkan Yardımcısı Uğur Erdener, YetkinReport’a konuştu: Tokyo Olimpiyatları koronaya rağmen iptal edilmiyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkan Yardımcısı Uğur Erdener, YetkinReport’un sorularını yanıtladı. Erdener, 24 Temmuz-9 Auğstos 2020 tarihlerinde yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatları’nı koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelemeyi düşünmediklerini söyledi.

Oyunların yapılması, bilinmelidir ki, sağlık riskinin olmadığı bir ortamda gerçekleşecektir ve katılım konusunda da kimse endişe taşımayacaktır” diyen Uğur Erdener ile yapılan röportajın tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.