Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de uçuş yasakları artıyor: Listeye 46 ülke daha eklendi, toplam 68 ülkeye uçuşlar durdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bugün saat 17.00’den itibaren 46 ülkeye daha uçuşlar durdurulacak. Böylece Türkiye’nin uçuşları durdurduğu ülke sayısı 68’e çıkmış olacak.

Ayrıca, Türkiye’ye yapılan uçuşları durdurma kararı alan Rusya, Katar ve Libya ile birlikte hava yolu trafiği kesilen ülke sayısı 71’e ulaşmış oldu.

Türkiye’nin uçuşları durduğunu açıkladığı 68 ülke şöyle:

Almanya, Angola, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Cezayir, Cibuti, Çad, Çekya, Çin, Danimarka, Dominik, Ekvador, Ekvator Ginesi, Fas, Fildişi Sahili, Filipinler, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kamerun, Kanada, Karadağ, Kazakistan, Kenya, KKTC, Kolombiya, Kosova, Kuveyt, Kuzey Makedonya, Letonya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moğolistan, Moldova, Moritanya, Nepal, Nijer, Norveç, Özbekistan, Panama, Peru, Polonya, Portekiz, Slovenya, Sri Lanka, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Tunus, Ukrayna, Umman ve Ürdün. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.