Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sosyal Bilimcilerin Çağrısı — Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu ile söyleşi: “Böyle dönemlerde insan hayatı ekonomik verilerin önünde yer almalı”

15 akademisyen “Sosyal Bilimcilerin Çağrısı” başlığıyla bir metin yayımladı. Metin koronavirüs salgınının neoliberal politikaların terk edilmesi, bunun yerine kamuculuk, planlama, toplumsal dayanışma gibi kavramların yeniden benimsenmesi gerektiğini içeriyor. Bu çerçevede hükümete 22 maddelik bir talepler listesi sunuluyor. Taleplerin arasında işten çıkarmaların yasaklanmasından bazı sektörlerin kamulaştırmasına kadar pek çok konu yer alıyor. Batu Bozkürk bu talepleri metnin imzacılarından Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu ile konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.