Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs günlerinde ilk ve ortaöğretim üzerine düşünmek – Zümrüt Alp ile söyleşi

Yeni tip koronavirüs ve yol açtığı salgın hastalık nedeniyle eğitim alanında yaşanan değişimi, her ikisi de devlet okulunda iki öğrencinin velisi olan Zümrüt Alp ile konuştuk. Alp, bu 22 dakikalık yayında, hem kendi çocukları vesilesiyle kişisel deneyimini hem de yakın çevresindeki diğer öğrencilerle öğretmen arkadaşlarının aktardıkları ile bu deneyim ve gözlemlerden yola çıkarak çevrimiçi eğitime dair düşüncelerini paylaştı. Türkiye’de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde toplam 18 milyon öğrenci, 1 milyondan fazla da öğretmen var. Bu yayında konuştuklarımız elbette geneli yansıtmıyor. Ama yayınımızın çevrimiçi eğitim üzerine düşünmek, daha başarılı kılmak için fikir üretimine küçük de olsa katkısı olabileceğini umuyoruz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.