Bugün 20 bin 143 test yapıldı, yeni vaka sayısı 2 bin 131. Son 24 saatte 95 kişi hayatını kaybederken 4 bin 651 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 918 bin 885’e, toplam vaka sayısı 112 bin 261’e, toplam ölüm sayısı ise 2 bin 900’e çıktı. Entübe hasta sayısı 882, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 1736 olarak açıklandı. Toplam 33 bin 791 kişi tedavi görerek iyileşti.
Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım. https://t.co/RVlhe7786O pic.twitter.com/ZwBVeHSHoG
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) April 27, 2020
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.