Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüsün getirdiği değişim fırsatı “imece dialogues”ta ele alınacak

Sosyal inovasyon platformu imece, koronavirüs krizinin getirdiği değişim ortamını kapsamlı şekilde ele alan “imece dialogues” etkinlik serisi düzenliyor. Serinin ilk paneli “Değişimde Toplum” 12 Mayıs Salı günü, Zoom üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecek.

Uzun süredir devam eden büyük değişimin, yaşanan salgın ile yeni fırsat pencereleri açıp açamayacağı sorusuna odaklanan “imece dialogues” etkinlik serisi “Yaşam tarzımızdaki bu değişimler daha insancıl sistemlerin kurulmasını sağlar mı? İçinde bulunduğumuz durum bize toplumun, işin ve öğrenmenin geleceğine dair nasıl göstergeler sunuyor?” gibi sorulara cevap aramayı, değişimi anlamlandırmayı ve değişimin içinde taşıdığı potansiyel başlangıçları keşfetmeyi amaçlıyor. 

Etkinlik serisinin ilki olan “Değişimde Toplum” panelinde, koronavirüs salgınının daha da hızlandırdığı kaçınılmaz değişimden toplumun nasıl etkilendiği sorusuna, iklim, ekonomi ve toplum psikolojisini de kapsayacak şekilde cevap aranacak.

Moderatörlüğünü FutureBright Kurucusu Akan Abdula’nın yapacağı program, Psikolog Dr. Çiğdem Yumbul (KORDEP), Erdem Ergin (UNDP, İklim Dayanıklılığı ve Afet Risk Yönetim Uzmanı), Prof. Dr. Fikret Adaman (Boğaziçi Üniversitesi, Akademisyen) ve Özlem Denizmen’in (Girişimci, MON.AI & Para Durumu) katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Etkinlik serisi mayıs ayı boyunca iki ayrı webinarla da devam edecek: 20 Mayıs’ta “Değişimde İşin Geleceği” ve 27 Mayıs’ta “Değişimde Öğrenmenin Geleceği”.

Etkinliğe katılmak isteyenler kayıt yaptırabilir. Ayrıca webinar, YouTube canlı yayını üzerinden de izlenebilecek.

Webinar kayıt linki: https://bit.ly/Dialoguesi

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.