Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı: Son 24 saatte 22 kişi hayatını kaybetti; Diyarbakır’da 30, Kayseri’de 41, Batman’da 22, Bursa’da 46 yoğun bakım hastası var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Buna göre, son 24 saatte 41 bin 112 test yapıldı, 1.248 yeni vaka tespit edildi. Son 24 saatte 22 kişi hayatını kaybetti, toplam vefat sayısı ise 4 bin 927’ye yükseldi. Bakan Koca, vakaların arttığı bazı illerde yoğun bakımda bulunan hasta sayılarını da paylaştı. Buna göre Diyarbakır’da 30, Kayseri’de 41, Batman’da 22, Bursa’da 46 yoğun bakım hastası var.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.