Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikiyatrist Mustafa Özlü, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde çalışan psikiyatrist Dr. Mustafa Özlü (35), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Mustafa Özlü, 1985 yılında Osmaniye’de doğdu. Özlü, 2010 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2013-2017 yılları arasında ise psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladı. Özlü, 2017 yılından beri Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak çalışmaktaydı. 

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Özlü’nün vefatıyla ilgili açıklama yaptı:

Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) de Özlü’nün vefatıyla ilgili bir açıklama yaptı. Başsağlığı dileyen TPD, Özlü’nün hasta olana kadar, psikiyatrist olarak atandığı hastanede salgınla mücadelede eşiyle birlikte fedakârca çalıştığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.