Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde 11 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı

Türkiye’nin en fazla işlem yapılan ikinci tapu müdürlüğü olan Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde çalışan 11 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Test sonucu belli olmayanlar çalışmaya devam ederken müdürlüğe günde yaklaşık bin kişi girip çıkıyor.

Ülke genelinde koronavirüs denetlemeleri devam ederken, resmî kurumlarda çalışanlara da test yapılıyor. Bu kurumlardan biri de tapu müdürlükleri. 

Türkiye’nin en fazla işlem yapılan tapu müdürlüklerinden olan İstanbul Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde geçen hafta tüm personele koronavirüs testi yapıldı. 71 kayıtlı çalışanın olduğu tapu müdürlüğünde 11 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Test sonucu belli olmayanlar ise çalışmaya devam ediyor. Tapu müdürlüğüne gelenlere ilk zamanlar ateş ölçümü yapılırken şu anda herhangi bir önlem alınmıyor. 

Esenyurt Tapu Müdürlüğü yıllık ortalama 90 bin işlemin yapıldığı, Türkiye’nin işlem adedi açısından ikinci en büyük müdürlüğü. Özellikle son dönemde emlak piyasasındaki hareketlilik nedeniyle yoğunluk daha da artmış durumda. Esenyurt Tapu Müdürlüğü, Esenyurt Hükümet Konağı’nın ve Esenyurt Belediye Başkanlığı binasının da içinde bulunduğu alışveriş merkezinde faaliyet gösteriyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.