Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı: “Ağır hasta sayısında artış devam ediyor”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 62 bin 716 test yapıldı, yeni vaka sayısı bin 183 oldu. Son 24 saatte 15 kişi hayatını kaybederken bin 185 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 5 milyon 287 bin 751’e, toplam vaka sayısı 243 bin 180’e, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 873’e çıktı. Toplam 226 bin 155 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, son üç gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilin İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa olduğunu, ağır hasta sayısında artışın devam ettiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.