Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: “Risk grubunda olup, koronavirüse yakalananların sayısı artıyor”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 70 bin 192 test yapıldı, yeni vaka sayısı 1226 oldu. Son 24 saatte 22 kişi hayatını kaybederken 923 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 5 milyon 592 bin 72’ye, toplam vaka sayısı 246 bin 861’e, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 934’e çıktı. Toplam 228 bin 980 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “En yüksek test sayısına ulaştık. AĞIR HASTA sayımız 656’ya yükseldi. Veriler, yaşı veya hastalığı sebebiyle risk grubunda olup, COVID-19’a yakalananların sayısında artış olduğunu gösteriyor. Dışarda risk alıp, eve taşımayan. 1 hasta, hasta bir AİLE demek” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.