Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Prof. Dr. Refik Çaylan hayatını kaybetti

Koronavirüs hastalığı sebebiyle günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı Prof. Dr. Refik Çaylan hayatını kaybetti.

Vefat haberini Twitter hesabından veren Çaylan’ın yakın arkadaşı genel cerrahi uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı, “Koronavirüs enfeksiyonu sebebiyle günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren sınıf arkadaşım KBB uzmanı Prof. Dr Refik Çaylan vefat etti. Çok çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah” açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Refik Çaylan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyesi idi.

Azerbaycan’da özel bir hastanede çalışan Çaylan, Azerbaycan’dan İstanbul’a seyahat ettiği sırada uçakta rahatsızlandı ve uçak acil olarak Sivas’a indi. Sivas’ta yoğun bakıma alınan Çaylan, 20 günlük mücadelenin sonunda hayatını kaybetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.