Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salgına ilişkin güncel verileri açıkladı: “Bugün aktif vaka sayımız 649 daha arttı, ağır hasta sayımız 1.000’in üzerinde”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 107 bin 927 test yapıldı, yeni vaka sayısı 1.596 oldu. Son 24 saatte 45 kişi hayatını kaybederken 947 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 7 milyon 355 bin 862’ye, toplam vaka sayısı 273 bin 301’e, toplam ölüm sayısı ise 6 bin 462’ye çıktı. Ağır hasta sayısı 1.017 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, aktif vaka sayısındaki artışa dikkat çekti. Bakan Koca ayrıca, günlük ve haftalık daha detaylı bilgilerin bundan sonra covid.19.saglik.gov.tr adresinden takip edilebileceğini de sözlerine ekledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.