Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Üç sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi: “Eksiliyoruz”

Koronavirüs salgını, tüm dünyada ve Türkiye’de etkisini sürdürüyor. Salgınla mücadelede etkin rol üstlenen sağlık çalışanlarının yorgunluğu da mağduriyeti de sürüyor. Türkiye’de vaka sayısı günden güne artarken, hastanelerdeki yoğunluk sağlık çalışanlarının canına mâl oluyor.  

Türk Tabipleri Birliği (TTB) üç sağlık çalışanının daha yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Ahmet Ecevit, Edremit Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Dr. Taner Göde, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nden emekli hemşire Canan Balsatan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. TTB “Eskiliyoruz” ifadesiyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.