Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dostluk esintileriyle futbol: Galatasaray bugün UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşıyor

Galatasaray bugün (17 Eylül) UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşıyor. Ligin ilk haftasında güzel bir futbolla üç puan alan sarı-kırmızılılar, bugün, Bakü Olimpiyat Stadı’nda tur için mücadele verecek. UEFA’nın koronavirüs salgını nedeniyle aldığı tedbirler doğrultusunda, maç seyircisiz ve tek ayaklı eleme usulü olarak oynanacak. Zorlu mücadele Türkiye saati ile (TSİ) 19.00’da başlayacak. Müsabakayı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Kevin Clancy yönetecek. Clancy’nin yardımcıları ise David McGeachie ve Graeme Stewart olacak.

Mücadeleyi geçen takım, 3. ön eleme turunda Makedonya’nın Renova takımı ile Hırvatistan’ın Hajduk Split ekibi arasındaki eşleşmenin galibiyle karşı karşıya gelecek. 

Dostluk esintileri 

İki takımın eşleştiği belli olur olmaz, Azerbaycan temsilcisi bir tweet atmıştı:

https://twitter.com/PFC_Neftchi/status/1300391651677003786

“Sizi bekliyoruz’” yazan bu tweete Galatasaray, “Azerbeycan’da görüşürüz. İyi olan kazansın” tweeti ile cevap vermişti:

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1300400610236342273

Dün (16 Eylül) Galatasaray kafilesi Bakü’ye indiğinde Azerbaycanlı taraftarlar Galatasaray kafilesini meşalelerle ve konvoyla karşıladı:

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1306212994934870016

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.