Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzmir’de görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

İzmir Alsancak Nevvar – Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde acil servis biriminde çalışan Dr. Mehmet Atilla Baran, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Dr. Mehmet Atilla Baran’ın yaklaşık 10 gündür Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyordu. Baran için AB Rh (+) immün plazma bağışçısı arandığı da duyurulmuştu. Durumu gittikçe ağırlaşan Baran, bugün (8 Ekim) sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Dr. Mehmet Atilla Baran’ın vefat haberini İzmir Tabip Odası şöyle duyurdu:

“İzmir Alsancak Devlet Hastanesi’nde çalışan Dr. Mehmet Atilla Baran’ı koronavirüs nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileriz.

Bir ay önce emeklilik dilekçesini verdiği öğrenildi

Dr. Baran’ın emekli olmak için bir ay önce çalıştığı hastaneye dilekçe verdiği öğrenildi.

Mehmet Atilla Baran, 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Baran, 2001-2003 yılları arasında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

İzmir Güzelyalı’da yaşayan Baran’dan geriye, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları kaldı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.