Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi’nde Sırbistan karşısına çıkıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün (14 Ekim) UEFA Uluslar B Ligi’ndeki dördüncü maçında, İstanbul’da Sırbistan ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan maç 21.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

İlk üç maçında topladığı 2 puanla grubunda üçüncü sırada bulunan Türkiye, ilk üç puanını almak için sahaya çıkacak. Grupta 1 puana sahip olan Sırbistan, son sırada yer alıyor. Türkiye’de, sarı kart cezalısı Ozan Kabak ile sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Kaan Ayhan ve Efecan Karaca bu mücadelede forma giyemeyecek.

Sırbistan’da ise Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Katai ve Sasa Zdjelar İstanbul’a getirilmedi. Bu futbolcuların Sırbistan A Milli Takım Teknik Direktörü Ljubisa Tumbakovic’ten izin aldıkları ve kafileden ayrıldıkları bildirildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.