Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DEVA Partisi’nin ortopedik engelli ilçe başkanı Şerife Türüdü: “Geçirdiğim trafik kazası sonrasında insanlara aklımın yerinde olduğunu ispat etmek zorunda kaldım”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nden Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı seçilen Şerife Türüdü, Medyascope’a konuştu. İlçe başkanı olmasının düşünüldüğünü öğrendikten sonra çok şaşırdığını belirten Şerife Türüdü, ”Aslında böyle bir isteğim olmamıştı, zaten sivil toplum faaliyetleri yeterince vaktimi alıyordu. Siyasete girdikten sonra da bu faaliyetlere ağırlık vereceğim” dedi.  

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle ortopedik engelli olan Türüdü, ”Kaza sonrasında insanlara aklımın yerinde olduğunu ispat etmek zorunda kaldım çünkü ben onların gözünde artık engelliydim. Önceden beni görünce ayağa kalkan insanlar, kazadan sonra bana farklı muamele etmeye başladılar” diye konuştu.

Kamera: Fazıl Alp Akiş

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.