Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: İşte Albayrak’ın istifa depremi ve perde arkası

Gazeteci Murat YetkinYetkinReport‘ta yayımladığı yazısını,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın muammaya dönüşen istifasına ayırdı:

“Albayrak istifasıyla bundan sonra ekonomide olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını ‘Allah sonumuzu hayreylesin’ diye biten istifasıyla beyan etti. Artık kalsa bile bütün sorunların kaynağının o olmadığı bilinecek. Yakın çevresine ‘keşke Enerji bakanlığında kalsaydım, bu işe hiç girmeseydim’ diye yakındığı konuşuluyor Ankara kulislerinde.
Ekonominin yönetilemediği ortaya çıktı. Şimdi AK Parti iktidarının psikolojik operasyon ekipleri devreye girecek, Erdoğan’ın haberi olmayan bu istifanın dahi bir ‘büyük stratejinin’ parçası olduğunu söyleyeceklerdir.
Malî kriz giderek ekonomi krizine dönüşüyor, o da siyasi krize dönüşme işaretleri veriyor. Saklanacak yeri kalmadı.”

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.