Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kadıköy Emek Tiyatrosu Dayanışma Festivali, 16 Kasım’da başlıyor

Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun 16-27 Kasım günleri arasında düzenleyeceği festivalde yedi tiyatro oyunu sahnelenirken iki söyleşi, birer stand-up gösterisi ve konser gerçekleştirilecek.

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Hasanpaşa semtinde dokuz yıl önce kurulan Kadıköy Emek Tiyatrosu, koronavirüs salgını nedeniyle diğer tiyatro sahneleri gibi zor zamanlardan geçiyor. 16 Kasım’da başlayan dayanışma festivaliyle izleyicilerine perdelerini açan Kadıköy Emek Tiyatrosu, salgın nedeniyle kapanmak zorunda kalan Küçük Salon’un “Köpek Kalbi” oyununa da ev sahipliği yapacak.

Çok seçenekli bilet alma sistemiyle elde edilen gişe gelirini dayanışmada yer alan ekiplerle paylaşacak olan Kadıköy Emek Tiyatrosu, salgın koşullarında boş kalan koltuklarını da destek bilet alımıyla satışa çıkaracak.

“Sıfır Telaş”, “Ne Evet Ne Hayır”, “Kalabalık Duası”, “Trom” oyunlarının yanı sıra festival programında, Barış Atay ve Ayşenil Şamlıoğlu söyleşileriyle Alpay Erdem stand-up gösterisi ve Saki Çimen konseri de yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.