Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile partinin “Ekonomi Otobüsü”nden söyleşi: “Halkla doğrudan temas kurarak hem sorunları dinliyor hem de çözüm üreten ekibimizi tanıtıyoruz”

CHP Ekonomi Masası üyeleri, “CHP Ekonomi Otobüsü” adı verilen otobüs ile Türkiye’yi dolaşmaya başladı. Sanayici, esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinlemek, halk ve sivil toplumla doğrudan temas kurmak üzere yola çıkan otobüs, il gezileri yaparak hem halkın sorunlarını dinleyecek hem de ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendiren ve bunlara uygun politika oluşturan ekonomi ekibini halka tanıtacak. 19 kişiden oluşan CHP Ekonomi Masası üyeleri arasında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke‘nin yanı sıra, genel başkan yardımcıları Lale Karabıyık, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba bulunuyor.

Medyascope özel yayınında Edgar Şar, Hatay’da bulunan CHP’nin Ekonomi Otobüsü önünden yayına bağlanan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile ekonomi masasının faaliyetleriyle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifası sonrası gündeme gelen ekonomik gelişmeleri konuştu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.