Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Murat Yetkin’e konuştu: “İnsanları mağdur etmeden üç-dört hafta kapanma şart”

Gazeteci Murat Yetkin, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile koronavirüs salgını üzerine yaptığı görüşmenin detaylarına YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında yer verdi.

“Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 16 Kasım’daki Bilim Danışma Kurulu toplantısı ardından, sağlıkçıların uzun süredir ısrarlı olduğu ‘somut tedbirlerin hayata geçirilmesinin’ hükümete önerilmesi kararı alındığını söyledi. Bu gelişme üzerine konuşan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı hükümete kapanma kararının sokağa çıkma yasağına dönüşmeden 3-4 hafta süresince ve bu süre içinde mağdur olan çalışanlar ve esnafı maddi destekte bulunarak uygulanması çağrısında bulundu” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.