Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rize-Fındıklı’da bir ilk: Belediye, bütçesini ilçe halkıyla birlikte belirledi

Rize’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yönetilen tek belediye olan Fındıklı’da bir ilk yaşandı. Fındıklı Belediye Başkanı Başkan Ercüment Çervatoğlu, belediyenin 2021 yılı için oluşturacağı bütçeyi halkla birlikte belirledi. Bir hafta boyunca süren ve sekiz mahallede yapılan toplantılarda, Fındıklı halkı ihtiyaçlarına göre önerilerde bulundu.

Medyascope‘a konuşan Belediye Başkanı Çervatoğlu “Biraz geç kalmış olsak da bir ilki gerçekleştiriyoruz ve seçimden önce söylediğimiz gibi belediye bütçesini halkla beraber, onların ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Gelirleri ve harcamalarımızı Fındıklı halkını denetimine açtık. Önümüzdeki yaz aylarından itibaren bütçenin belirlenmesine daha geniş halk toplantılarıyla devam edeceğiz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.