Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Biden’ın Hazine Bakanlığı’na eski FED Başkanı Janet Yellen’ı getirmesi bekleniyor – Kerim Rota: “Yellen para musluklarının açılmasını destekler ama gelir dağılımının bozulmasına izin vermez”

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) başkanlığına seçilen Joe Biden’ın kabinesinde hazine bakanlığı görevine eski FED (ABD Merkez Bankası) Başkanı Janet Yellen’ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Atanması halinde ABD tarihinin ilk kadın hazine bakanı olacak Yellen’ı, finans uzmanı Kerim Rota ile konuştuk. Yellen’ın saygıdeğer bir iktisatçı olduğunun altını çizen Rota, gelir ve servet dağılımını çok önemsediğini anlattı.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.