Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten üç ay sonra ilk görüntü: “Bir an önce görevimin başına geçmek istiyorum”

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 17 Ağustos’ta koronavirüs tedavisi görmeye başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuna dair görüntü ve açıklama yayınladı. Prof. Dr. Özkan, Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir an evvel taburcu etmeye hazırlandıklarını belirtti. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Özkan, Böcek’i sabah saatlerinde ziyaret ettiğini belirterek “Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun” dedi. Paylaşılan görüntülerde Muhittin Böcek’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği görülüyor.

Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılmış, 7 Eylül’de durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırılmıştı. Böcek, 64 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 9 Kasım’da servise alınmıştı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.