Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Koronavirüs öldürüyor, yeterli aşı yok ve diğer sahte müjdeler

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta, koronavirüs salgınının giderek derin yaralar bıraktığını, artık resmi rakamların inandırıcılığını yitirdiğini ve yeterli aşının olmadığını yazdı. “Koronavirüs öldürüyor, yeterli aşı yok ve diğer sahte müjdeler” başlıklı yazısında Yetkin, şunları söyledi:

“Kendisini kendi başarı hikayesine öylesine inandırmış bir yönetim savrukluğu içindeyiz ki, bizim asli tedarikçi saydığımız Çin, Almanya’dan 100 milyon doz aşı talebinde bulundu. Kaldı ki 50 milyon doz aşının Türkiye’de kime ne kadar yeteceği de tartışmalı. Sağlık Bakanı ise AK Parti iktidarının VIP, çok önemli şahıs saydığı kişilere kamuoyuna duyurmadan daha nitelikli aşı yapıldığı yönünde CHP’li Murat Emir’in dile getirdiği iddiaları yalanlamadı bile; isteyenin dışarıdan aşı bulmuş olabileceğini söylemekle yetindi. Bu hayal alemi sadece koronavirüs salgını rakamları ve aşı sorununda geçerli değil.”

Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.