Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (2): Alanyaspor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Şimşekler taraftar grubu üyesi Recep Yazar, Aytemiz Alanyaspor’un ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Alanyaspor için ilk devre nasıl geçti? 

Alanyaspor ilk devrede beklentimin üzerindeydi. Özellikle teknik direktörümüz Erol Bulut Fenerbahçe’ye gittikten sonra gelen yeni teknik direktörümüz Çağdaş Atan, beklentilerin üzerinde bir performans gösterdi. Şu an için her şey çok iyi. Alanyaspor’un için ilk yarıyı 10 üzerinden değerlendirecek olursak 9 puan veririm.  

Alanyaspor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Bütün futbolculardan memnunum. Hepsi elinden geleni yapıyorlar. Şu an için kötü futbolcu diyeceğim kimse yok. 

Teknik direktörümüzün performansından memnun musunuz?

Çağdaş Atan, Erol Bulut’tan sonra bir soru işaretiydi. Ancak takımı zirveye taşımakla kalmadı, aynı zamanda göze hoş gelen bir futbol da oynattı. Birkaç basit maç kaybettik. Sonuç olarak çok memnunum. Kendisine puanım da 10 üzerinden 9,5. 

Çağdaş Atan

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Futbolcularımız iyi fakat lig uzun bir maraton, birkaç takviye daha yapılsa güzel olur. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

İstanbul’da Galatasaray’a konuk olduğumuz maç. Çok önemli bir maçtı. Son dakikada 2-1 kazandık. O maç, en unutulmaz maç diyebilirim. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.